Dr. Jonas Rooseleer

Dr. Jonas Rooseleer, psychiater

Dr. Rooseleer studeerde geneeskunde aan de KULeuven en promoveerde tot specialist in de psychiatrie. Hij behaalde een 4 jarige universitaire postgraduaat in de psycho-analytische psychotherapie en specialiseerde zich in het werken met stemmingsstoornissen, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Eveneens heeft hij ervaring in diagnostiek en behandeling van AD(H)D bij volwassenen.

Dr. Rooseleer is lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie (VVP), buitengewoon lid van de Vlaamse Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie (VVK), werkend lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische therapie (VVPT) en lid van de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde Psychotherapie (BWP). 

Dr. Neal Hermse

Neal Hermse, klinisch psycholoog

Neal is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij studeerde psychologie en neurowetenschappen (Universiteit van Maastricht), klinische en volwassenen psychologie (KU Leuven), en behaalde na zijn stage als psycholoog in Gevangenis Leuven Centraal (FOD Justitie) een vierjarige postgraduaat in psychoanalytische psychotherapie (KU Leuven).

Naast zijn werk als zelfstandig psychotherapeut is Neal als onderzoeker verbonden aan de KU Leuven.

Neal is aangesloten bij de psychologencommissie, erkend klinisch psycholoog, werkend lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische therapie (VVPT) en lid van de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde Psychotherapie (BWP). 

Lisa Bonduelle, klinisch psycholoog

Lisa is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze studeerde klinische psychologie aan de VUB en vervolgens klinische seksuologie aan de KU Leuven. Ze volgde de universitaire 4 jarige postgraduaatsopleiding in de psychoanalytische psychotherapie.

Lisa specialiseerde zich voornamelijk in affectieve en interpersoonlijke of relationele problemen. Naast haar werk als zelfstandig psychotherapeut werkt Lisa eveneens als psycholoog in MFC Levenslust te Lennik.

Lisa is aangesloten bij de psychologencommissie en is erkend klinisch psycholoog.