Dr. Jonas Rooseleer

Dr. Jonas Rooseleer, psychiater

Dr. Rooseleer studeerde geneeskunde aan de KULeuven en promoveerde tot specialist in de psychiatrie. Hij behaalde een 4 jarige universitaire postgraduaat in de psycho-analytische psychotherapie en specialiseerde zich in het werken met stemmingsstoornissen, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Hij is als werkend lid aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie en bij de Belgische Vereniging voor Wetenschappelijk Onderbouwde Psychotherapie.

Dr. Rooseleer werkt deeltijds ambulant in de praktijk van dinsdag tot vrijdag. Daarnaast is hij als psychiater verbonden aan het MPC Sint Franciscus en de VZW Zonnelied te Roosdaal.


Dr. Charlotte Seaux, psychiater

Dr. Seaux studeerde geneeskunde aan de KULeuven en promoveerde tot specialist in de psychiatrie. Zij behaalde de titel Oplossingsgericht Counselor aan het Korzybski instituut en volgt de 4 jarige psychotherapie opleiding tot cognitief en systemisch therapeut.

Naast haar werk als zelfstandig psychiater werkt dr. Seaux eveneens als psychiater in het MPC St Franciscus te Roosdaal.

Dr. Seaux werkt ambulant in de praktijk op maandag.


Dr. Neal Hermse

Neal Hermse, klinisch psycholoog

Neal is klinisch psycholoog, psychotherapeut en supervisor. Hij studeerde psychologie en neurowetenschappen (Universiteit van Maastricht), klinische psychologie (KU Leuven), en behaalde na zijn stage in Gevangenis Leuven Centraal (FOD Justitie) een vierjarige universitaire postgraduaat specialisatie in psychoanalytische psychotherapie (KU Leuven). Momenteel volgt hij een universitaire postgraduaat opleiding in forensische psychiatrie en psychologie aan de universiteit van Antwerpen. 

Neal is aangesloten bij de psychologencommissie, erkend klinisch psycholoog, en werkend lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische therapie (VVPT).


Lisa Bonduelle, klinisch psycholoog

Lisa is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze studeerde klinische psychologie aan de VUB en vervolgens klinische seksuologie aan de KU Leuven. Ze volgde de universitaire 4 jarige postgraduaatsopleiding in de psychoanalytische psychotherapie.

Lisa specialiseerde zich voornamelijk in affectieve en interpersoonlijke of relationele problemen. Naast haar werk als zelfstandig psychotherapeut werkt Lisa eveneens als psycholoog in MFC Levenslust te Lennik.

Lisa is aangesloten bij de psychologencommissie en is erkend klinisch psycholoog.