Dr. Jonas Rooseleer

Dr. Jonas Rooseleer, psychiater

Dr. Rooseleer studeerde geneeskunde aan de KULeuven en promoveerde tot specialist in de psychiatrie. Hij behaalde een 4 jarige universitaire postgraduaat in de psycho-analytische psychotherapie en specialiseerde zich in het werken met stemmingsstoornissen, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Hij is als werkend lid aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie en bij de Belgische Vereniging voor Wetenschappelijk Onderbouwde Psychotherapie.

Dr. Rooseleer werkt deeltijds ambulant in de praktijk van dinsdag tot vrijdag. Daarnaast is hij als psychiater verbonden aan het MPC Sint Franciscus en de VZW Zonnelied te Roosdaal.


Dr. Charlotte Seaux, psychiater

Dr. Seaux studeerde geneeskunde aan de KULeuven en promoveerde tot specialist in de psychiatrie. Zij behaalde de titel Oplossingsgericht Counselor aan het Korzybski instituut en volgt de 4 jarige psychotherapie opleiding tot cognitief en systemisch therapeut. Naast haar werk als zelfstandig psychiater werkt dr. Seaux eveneens als psychiater in PC Ariadne te Lede

Momenteel is Dr. Seaux in zwangerschapsverlof, op de website zal een update verschijnen als er terug consultaties mogelijk zijn.

Dr. Neal Hermse

Neal Hermse, klinisch psycholoog

Neal studeerde psychologie en neurowetenschappen (Universiteit Maastricht), klinische psychologie (KU Leuven) en behaalde na zijn stage als klinisch psycholoog voor FOD Justitie in de centrale gevangenis van Leuven een vierjarige universitaire postgraduaatsopleiding in de psychoanalytische psychotherapie (KU Leuven). Momenteel volgt hij een postgraduaatsopleiding tot erkend supervisor van klinisch psychologische behandelingen (Universiteit Antwerpen). Hij is aangesloten bij de psychologencommissie, erkend klinisch psycholoog en werkend lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische therapie (VVPT).

Momenteel is er voor Neal Hermse alleen mogelijkheid voor nieuwe aanmeldingen voor psychologische begeleiding via video call (WhatsApp, Skype, Zoom, Teams, e.a) of via telefoon. Selecteer bij het maken van een afspraak op onze website hiervoor de optie "Online Psychotherapie".

Tanja Streulens, werkbegeleiding

Tanja biedt binnen de praktijk mensen met werkgerelateerde vragen begeleiding aan. Met vragen rond solliciteren, nood aan praktische sollicitatie ondersteuning of andere vragen binnen werk context kan je bij haar terecht. Ze volgde verschillende opleidingen en kan putten uit een brede ervaring met uiteenlopende profielen. Begeleiding is mogelijk in het Nederlands, Frans of Engels.